Arbeidsrecht

Arbeidsrecht Advocaat Hilversum e.o.

Zoekt u op ‘ arbeidsrecht advocaat Hilversum ’ dan bent u bij ons aan het goede adres. De arbeidsrecht advocaten van Beks & Beks Advocaten zijn actief in Hilversum en omstreken. Onze advocaten zijn echter niet gebonden aan een bepaalde regio en staan derhalve ook zeker voor u klaar als u in een geschil verwikkeld bent geraakt met een werkgever of werknemer buiten ‘t Gooi.

Arbeidsrecht

De verhouding tussen werkgever en werknemer staat centraal in het arbeidsrecht. De arbeidsrecht advocaten van Beks & Beks Advocaten in Hilversum behandelen uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Het kantoor schaart een groot aantal werkgevers uit verschillende bedrijfstakken onder haar cliënten. Daarnaast staan de advocaten van Beks & Beks ook regelmatig werknemers bij. Beks & Beks Advocaten adviseert en procedeert onder meer ten aanzien van de volgende deelgebieden van het arbeidsrecht:

  • Arbeidsovereenkomstenrecht / Arbeidsvoorwaarden / CAO-recht
  • Ontslagrecht / Disfunctioneren / Verstoorde Arbeidsrelaties
  • Medezeggenschapsrecht / Rechtspositie en Ontslag Statutair Bestuurders
  • Reorganisatie en Herstructurering / Overgang van Onderneming
  • Arbeidsongeschiktheid en Re-integratie

Arbeidsrecht Advocaten:

Sinds oktober 2016 is  Hein Vroege arbeidsrecht advocaat bij Beks & Beks Advocaten en ook daarvoor was hij al actief in ’t Gooi als advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Daarbij richt hij zich overwegend op het ontslagrecht, waarbij hij voor u de onderhandelingen zal kunnen voeren met de (advocaat van de) werknemer dan wel de werkgever en indien nodig voor u zal procederen.

Ook Robert de Lauwere, advocaat sinds 1987, is werkzaam op het gebied van arbeidsrecht. Hij is onder meer gespecialiseerd in vraagstukken met betrekking tot de overgang van ondernemingen.

Onze arbeidsrecht-advocaten zijn ook actief op het gebied van ondernemingsrecht, een praktijkgebied nauw verbonden met het arbeidsrecht. Hebt u als werkgever andere aan het ondernemingsrecht gerelateerde vragen, dan kunt u derhalve ook bij ons terecht.