Arbeidsrecht

De arbeidsrecht advocaten van Beks & Beks Advocaten zijn actief in Hilversum en omstreken. Onze advocaten zijn echter niet gebonden aan een bepaalde regio en staan derhalve ook zeker voor u klaar als u in een geschil verwikkeld bent geraakt met een werkgever of werknemer buiten ‘t Gooi.

De verhouding tussen werkgever en werknemer staat centraal in het arbeidsrecht. De arbeidsrecht advocaten van Beks & Beks Advocaten in Hilversum behandelen uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Het kantoor schaart een groot aantal werkgevers uit verschillende bedrijfstakken onder haar cliënten. Daarnaast staan de advocaten van Beks & Beks ook regelmatig werknemers bij. Beks & Beks Advocaten adviseert en procedeert onder meer ten aanzien van de volgende deelgebieden van het arbeidsrecht:

  • Ontslagrecht / Disfunctioneren / Verstoorde Arbeidsrelaties
  • Opstellen of Beoordelen Vaststellingsovereenkomst / Beëindigingsovereenkomst
  • Transitievergoeding / Billijke Vergoeding
  • Ziekte / Arbeidsongeschiktheid / Re-integratie
  • Arbeidsovereenkomstenrecht / Arbeidsvoorwaarden / CAO-recht
  • Medezeggenschapsrecht / Rechtspositie en Ontslag Statutair Bestuurders
  • Reorganisatie en Herstructurering / Overgang van Onderneming

Arbeidsrecht Advocaten:

Sinds oktober 2016 is Hein Vroege arbeidsrecht advocaat bij Beks & Beks Advocaten en ook daarvoor was hij al actief in ’t Gooi als advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Daarbij richt hij zich overwegend op het ontslagrecht, waarbij hij voor u de onderhandelingen zal kunnen voeren met de (advocaat van de) werknemer dan wel de werkgever en indien nodig voor u zal procederen.

Verder heeft Peter Broekman zich per 1 januari 2020 aangesloten bij Beks & Beks Advocaten. Een advocaat met jarenlange ervaring en ook hij is actief op het gebied van arbeidsrecht.

Onze arbeidsrecht-advocaten zijn ook actief op het gebied van ondernemingsrecht, een praktijkgebied nauw verbonden met het arbeidsrecht. Hebt u als werkgever andere aan het ondernemingsrecht gerelateerde vragen, dan kunt u derhalve ook bij ons terecht.