Arbeidsrecht

Arbeidsrecht Advocaat Hilversum e.o.

Zoekt u op ‘ arbeidsrecht advocaat Hilversum ’ dan bent u bij ons aan het goede adres. De arbeidsrecht advocaten van Beks & Beks Advocaten zijn actief in Hilversum en omstreken. Onze advocaten zijn echter niet gebonden aan een bepaalde regio en staan derhalve ook zeker voor u klaar als u in een geschil verwikkeld bent geraakt met een werkgever of werknemer buiten ‘t Gooi.

Arbeidsrecht / Sociaal Verzekeringsrecht

De verhouding tussen werkgever en werknemer staat centraal in het arbeidsrecht. Waar het gaat om het sociaal verzekeringsrecht is daarnaast de verhouding tussen werkgever en/of werknemer en de overheid cruciaal. De arbeidsrecht advocaten van Beks & Beks Advocaten in Hilversum behandelen uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Het kantoor schaart een groot aantal werkgevers uit verschillende bedrijfstakken onder haar cliënten. Daarnaast staan de advocaten van Beks & Beks ook regelmatig werknemers bij. Beks & Beks Advocaten adviseert en procedeert onder meer ten aanzien van de volgende deelgebieden van het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht:

  • Arbeidsovereenkomstenrecht / Arbeidsvoorwaarden / CAO-recht
  • Ontslagrecht / Disfunctioneren / Verstoorde Arbeidsrelaties
  • Medezeggenschapsrecht / Rechtspositie en Ontslag Statutair Bestuurders
  • Reorganisatie en Herstructurering / Overgang van Onderneming
  • Werkloosheid (WW-recht) / Arbeidsongeschiktheid en Re-integratie

Arbeidsrechtsectie:

In 2001, na als opleider bij het UVW gewerkt te hebben, is mr. M.J. (Michiel) Roest Crollius zijn carrière als advocaat bij Beks & Beks Advocaten begonnen. Van meet af aan heeft hij zich onder meer toegelegd op het arbeidsrecht en hij heeft de nodige ervaring op het gebied van (grote) reorganisaties van ondernemingen, als ook het begeleiden van zowel werkgevers als werknemers bij ontslagzaken.

In 2014 is de sectie uitgebreid met arbeidsrecht advocaat mw. mr. A.J.G. (Rianne) Tazelaar, een arbeidsrechtspecialiste pur sang met meer dan twintig jaar ervaring. Zij heeft bovendien specialistische kennis van het (complexe) sociaal verzekeringsrecht met speciale aandacht voor de problematiek rond arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Mr. Tazelaar rekent onder meer diverse multinationals tot haar cliëntenkring.

Sinds oktober 2016 is ook mr. H.C. (Hein) Vroege bij Beks & Beks Advocaten actief als arbeidsrecht advocaat in Hilversum en omgeving. Daarbij richt hij zich overwegend op het ontslagrecht, waarbij hij voor u de onderhandelingen zal kunnen voeren met de werkgever dan wel de werknemer en indien nodig voor u zal procederen.

De arbeidsrechtsectie wordt gecompleteerd door mr. R.V. (Robert) de Lauwere, advocaat sinds 1987, met eveneens veel ervaring op arbeidsrechtelijk gebied. Hij is onder meer gespecialiseerd in vraagstukken met betrekking tot de overgang van ondernemingen.

Enkele van onze arbeidsrecht advocaten zijn ook actief op het gebied van ondernemingsrecht, een praktijkgebied nauw verbonden met het arbeidsrecht. Hebt u als werkgever andere aan het ondernemingsrecht gerelateerde vragen, dan kunt u derhalve ook bij ons terecht.