Praktijkgebieden

Ondernemingsrecht / MKB

Als ondernemer kunt u met een scala van juridische aangelegenheden te maken krijgen. Lees hier meer over de ondernemingsrechtpraktijk van Beks & Beks Advocaten, de betrokken advocaten en hoe zij u van dienst kunnen zijn.

Arbeidsrecht

Zowel werkgevers als werknemers zijn in goede handen bij Beks & Beks Advocaten. Maak hier kennis met de arbeidsrechtadvocaten van Beks & Beks Advocaten en lees meer over het werkterrein.

Huurrecht

Het huurrecht kent de nodige valkuilen. Het is dan ook belangrijk om u goed te laten adviseren over eventuele verhuur-activiteiten. Ook als u al in een huurgeschil verwikkeld bent kunnen wij u bijstaan.

Faillissementsrecht (insolventie)

Beks & Beks Advocaten heeft een aanzienlijke faillissementspraktijk. Lees hier meer over het team dat bij deze praktijk betrokken is en het werkterrein. Bent u geïnteresseerd in een faillissement dat in behandeling is bij Beks & Beks Advocaten, klik dan hier.

Particulieren

Beks & Beks Advocaten verleent gedegen rechtsbijstand aan particulieren. Dat spreekt voor zich voor zaken die binnen voormelde praktijkgebieden vallen, maar ook voor andere juridische zaken kunt u bij ons terecht. Lees hier meer.