Praktijkgebieden

Ondernemingsrecht / MKB

Als ondernemer kunt u met een scala van juridische aangelegenheden te maken krijgen. Lees hier meer over de ondernemingsrechtpraktijk van Beks & Beks Advocaten, de betrokken advocaten en hoe zij u van dienst kunnen zijn.

Arbeidsrecht

Zowel werkgevers als werknemers zijn in goede handen bij Beks & Beks Advocaten. Maak hier kennis met de arbeidsrechtadvocaten van Beks & Beks Advocaten en lees meer over het werkterrein.

Vastgoed

Beks & Beks Advocaten adviseert en procedeert over de juridische aspecten van vastgoed. Denk hierbij aan alle aspecten van het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, gebruiken, kopen of verkopen, huren of verhuren van onroerend goed. Wij kunnen u adviseren over de rechten en plichten van alle betrokkenen in dit proces.

Faillissementsrecht (insolventie)

Beks & Beks Advocaten heeft een aanzienlijke faillissementspraktijk. Lees hier meer over het team dat bij deze praktijk betrokken is en het werkterrein. Bent u geïnteresseerd in een faillissement dat in behandeling is bij Beks & Beks Advocaten, klik dan hier.

Particulieren

Beks & Beks Advocaten verleent gedegen rechtsbijstand aan particulieren. Dat spreekt voor zich voor zaken die binnen voormelde praktijkgebieden vallen, maar ook voor andere juridische zaken kunt u bij ons terecht. Lees hier meer.