Terug naar overzicht

mr. S. van der Roest

Mw. mr. S. (Sachine) van der Roest studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1998 is zij werkzaam als advocaat en vanaf 2001 oefent zij haar praktijk uit bij Beks & Beks Advocaten.

Mr. Van der Roest is gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en in het Erfrecht. Zij heeft zowel de Juridische Specialisatie opleidingen Familierecht en Erfrecht als de opleiding tot gespecialiseerd (echtscheidings)mediator met goed gevolg afgerond.

Als mediator begeleidt mr. Van der Roest partijen bij het maken van afspraken en het oplossen van problemen. Ook als advocaat probeert zij in eerste instantie door overleg tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan staat mr. Van der Roest haar cliënten bij in gerechtelijke procedures. Zij schroomt er dan niet voor om complexe juridische standpunten te analyseren en met verve te verdedigen.

Door haar gedrevenheid, haar financieel inzicht en haar gave menselijke interactiepatronen te doorgronden, zijn zowel particulieren als ondernemers bij haar aan het juiste adres.