Terug naar overzicht

mr. A.N. van der Eijk

Mr. A.N. (Amanda) van der Eijk is in 2016 beëdigd als advocaat en sinds 2018 werkzaam bij Beks & Beks Advocaten. Zij is een gedreven, resultaatgerichte advocaat met oog voor detail en gevoel voor verhoudingen.

Mr. Van der Eijk studeerde Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar mastertitel in 2011 is zij een aantal jaren als Hoofd Juridische Zaken werkzaam geweest bij een gerenommeerd deurwaarderskantoor in Amsterdam. Daar heeft mr. Van der Eijk ruime ervaring opgedaan in het civiele recht en tevens een speciale interesse in het Arbeidsrecht ontwikkeld. Nadien heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Mr. Van der Eijk voerde aanvankelijk een algemene civiele praktijk, maar specialiseert zich thans in het arbeidsrecht in de meest brede zin, waaronder het sociaal zekerheidsrecht. In voorkomende gevallen staat mr. Van der Eijk haar cliënten bij op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Mr. Van der Eijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.