Actueel

Beks breidt uit!

Met trots maakt Beks & Beks Advocaten bekend dat onze MKB-praktijk per 1 januari 2020 versterkt zal worden door een ervaren advocaat: mr. Peter G. Broekman.

Peter BroekmanBroekman is advocaat sinds 1992. Hij heeft brede ervaring in zowel de advies- als de procespraktijk, waarin hij optreedt voor MKB-ondernemingen en particulieren. Zwaartepunten liggen daarbij op het huurrecht, algemeen contractenrecht, incasso’s en arbeidsrecht. Hij is als huurrechtspecialist lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten.

De visies op de advocatuur van Beks & Beks en Broekman sluiten naadloos op elkaar aan. De belangen van de cliënten worden met verve behartigd, zonder oog te verliezen voor redelijke en doeltreffende oplossingen. Hij is helder in woord en geschrift, waardoor hij ook juridisch complexe zaken snel begrijpelijk weet te maken.

Naast zijn werk als advocaat vervult Broekman met regelmaat bestuursfuncties in diverse maatschappelijke organisaties. Zo was hij de afgelopen 6 jaar voorzitter van de Larense Lawn Tennis Club.

Een deel van zijn praktijk, bestaande uit advisering van en het bieden van processuele diensten aan mediators, voert Broekman samen met Hellen Beers.